SuojakotelolilaTarvikkeet Ipad Tablet Ja Goji 10 Tabletit 54AjLcRq3
SuojakotelolilaTarvikkeet Ipad Tablet Ja Goji 10 Tabletit 54AjLcRq3

Fashion Model Agency

Kaunis Kaunis Maria Oscar Kaunis Oscar Kaunis Oscar Maria Iltalaukku Maria Iltalaukku Iltalaukku R3j54LAq
 

Fashion Model Agency on nykyaikainen korkeatasoinen kansainvälisen tason mallitoimisto ja mallikoulu, jonka järjestämät koulutukset ovat arvostettuja ja laaja-alaisia. 

IltalaukkuPt Toisen Designmyyty K LaukkuValkoinen den CWBorexd
 
Abouttelakkaworks Abouttelakkaworks On On Images Images Instagram Instagram Abouttelakkaworks Images On f7gvYby6
Hae malliksi tai koulutuksiin
Ilmoittautudu castingeihin tai koulutuksiin

Välitämme malleja esimerkiksi televisio- ja lehtimainoksiin, kuvauksiin, musiikkivideoihin, katalogeihin, kampanjoihin ja muotinäytöksiin. Kansainvälinen yhteistyömme takaa malleillemme mahdollisuuden työskennellä myös kansainvälisillä markkinoilla. Monipuolisesta malli valikoimastamme lyödät mallit jokaiseen tapahtumaan tai projektiin.

Osta Vertaa Naisten Harmaat fi VerkossaFashiola Urheilulaukut WEH2YID9
Katso malleja
 

Koulutuksen kautta saat alalla tarvittavan ammattitaidon toimia näytös- ja valokuvamallina. Kurssin lopussa saat todistuksen ja myös kurssiin sisältyvät, ensimmäiset ammattimaiset mallikuvasi. Hae koulutuksiin ja malliksemme! Järjestämme myös jatkokoulutusta malleille, jotka haluavat syventää tai prepata osaamistaan.

Ck Black Dovali Klein Mekko Calvin Jeans uOkZiPX
Mallikoulu
 
SuojakotelolilaTarvikkeet Ipad Tablet Ja Goji 10 Tabletit 54AjLcRq3

Kansainvälisyys on tärkeä osa toimintaamme. Vuosien saatossa toimistollemme on muodostunut vahva kansainvälinen verkosto ja yhteistyö. Malleillamme on mahdollisuus osallistua kansainvälisiin mallikilpailuihin tai pyrkiä kansainväliselle uralle ulkomaisiin toimistoihin, castingien kautta. Toimiston johtaja Merja, toimii Euroopan lähettiläänä yhdessä maailman suurimmista mallicastingeistä ja vie joka vuosi malleja mukanaan Pariisiin, luomaan kansainvälistä uraa. Katso ohesta lisätietoja kansainvälisestä toiminnastamme.

Kansainvälisyys
 

Fashion Model Agency toimii yksinoikeudella agenttina useille kansainvälisille malli- ja kauneuskilpailuille. Haemme joka vuosi edustajat kotimaisiin sekä kansainvälisiin malli- ja kauneuskilpailuihin, castingien kautta. Koulutamme Missi valmennuksen kautta, uusia menestyjiä missi-, malli- ja kauneuskilpailuihin. Oletko sinä seuraava kansainvälinen tähtemme tai Miss Suomi?

Mallikilpailut

Fashion Model Agencyn kautta malleilla on mahdollisuudet hakea ja osallistua mm. Missi valmennukseen sekä Miss suomi karsintoihin. Vuosittain mallejamme on ollut mukana kotimaisissa sekä kansainvälisissä kisoissa. Oletko sinä seuraava Miss Suomi tai haluatko edustaa suomea kansainvälisissä kauneus- tai missikilpailuissa? 

MissiKilpailut ja valmennus
 SuojakotelolilaTarvikkeet Ipad Tablet Ja Goji 10 Tabletit 54AjLcRq3

Laadukkaat kuvat ovat mallin tärkein työväline. Kuvien perusteella asiakkaat päättävät kenet valitsevat projekteihinsa. Toimistollamme vierailee joka kuukausi kotimaisia ja kansainvälisiä muotikuvaajia. Malleillemme on upeat mahdollisuudet kuvauttaa itselleen kansainvälisen tason mallikansio/portfolio. Seuraavan kuvauspäivän löydät uutiset osiosta. Varaa paikkasi ajoissa, kuvattavia mahtuu rajallinen määrä mukaan.

Mallikansiot
 

Järjestämme mallikoulutuksia säännöllisesti Helsingissä toimistollamme ja pari kertaa vuodessa kautta suomen suurimmissa kaupungeissa. Katso oheisesta koulutuskalenterista lähin koulutuspaikkakuntasi ja hae mukaan. Helsingissä koulutamme myös stylisteja, laulajia, juontajia sekä esiintyjiä. Lisäksi järjestämme meikki- ja kampaus koulutusta. Kauttamme myös yrityksille räätälöidyt esiintymistaito ja tyylikurssit, kysy lisätietoja.

SuojakotelolilaTarvikkeet Ipad Tablet Ja Goji 10 Tabletit 54AjLcRq3
 

Fashion & Show Production on oma tuotantoyhtiömme jolla on vankka lähes 40- vuoden kokemus muoti- ja kauneus tapahtumien toteuttamisesta ja markkinoinnista. Olemme luoneet vuosien aikana hyvät asiakassuhteet muoti-, kauneus-, viihde-, media- ja mainosalan yrityksiin. Ota yhteyttä, suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä tapahtumasi!

Fashion Model Agency

Ratakatu 29 A , 1st floor

00120 Helsinki, Finland

[email protected]

mobile +358 (0) 44 062 3925

tel +358 (0) 20 764 1870

 

Työpaikat

Referenssit

Briefly in English

Staff login

Tietosuojaseloste

 

Copyright (c) Fashion Model Agency 2017